U woont in Steenwijk en gaat scheiden

mediation-steenwijk


Een zo goed mogelijk scheiding door mediation

Bent u op zoek naar scheidingsbemiddeling in de omgeving van Steenwijk? Dan kan Kolk Mediation u van dienst zijn.

Ons doel is een zo goed mogelijke scheiding te bewerkstelligen tussen u en uw ex-partner. We zijn bekend met de wettelijke mogelijkheden en de best haalbare opties. We weten wat redelijk is en wat het beste werkt, ook op de lange termijn. En we willen graag dat u na de bemiddeling een nieuwe start in het leven kunt maken.

Bemiddeling helpt conflicten weg te nemen en zo een rommelige scheiding te voorkomen. Het spoort u als partners aan om met elkaar te praten en voorkomt dat u verder uit elkaar drijft. Na de scheiding kunt u meestal op een normale manier met elkaar omgaan. Mediation zal het ook voor uw kinderen gemakkelijker maken om aan de nieuwe situatie te wennen.

Kolk Mediation werkt met een stappenplan. Dit biedt zekerheid en structuur in het scheidingsproces. Het geeft de beide partners ook een goed beeld van waar ze staan.

In het voorafgaande gratis intakegesprek wordt met u besproken wat voor u van belang is en wat de kosten van de dienstverlening zullen zijn. Maar ook waarover u en uw (ex-)partner het al samen eens zijn en wat u eventueel al zelf kunt regelen. Hiervoor ontvangt u dan handige hulpmiddelen. Dat scheelt u natuurlijk in de kosten.

/Lees meer over mediation in Steenwijk op onze website