U woont in Noordwolde en wilt een scheiding aanvragen

mediation-noordwolde


Mediation komt veel voor

Bemiddeling (ook wel mediation genoemd) is een van de meest gebruikte methoden om te onderhandelen over een echtscheidingsregeling. Bij scheidingsbemiddeling schakelen u en uw echtgenoot/partner – of, in sommige gevallen, uw beider advocaten – een neutrale derde partij, de mediator, in om u te helpen om de kwesties rondom uw scheiding te bespreken en op te lossen. De mediator neemt geen beslissingen voor u, maar dient als een ondersteuner om u en uw partner te helpen uitzoeken wat de beste regeling is om uit elkaar te gaan.

Scheiden met respect voor elkaar

Een respectvolle scheiding vraagt om duidelijkheid en structuur. Dit biedt een mediator die het proces deskundig begeleidt. Een professionele en ervaren scheidingsbegeleider in de buurt van Noordwolde vindt u bij Kolk Mediation. De mediator die u, uw partner en uw kinderen snel en efficiënt door het hele traject begeleidt op basis van een duidelijk plan van aanpak. Een mediator weet waar partners tegenaan kunnen lopen en waar de valkuilen liggen, ook bij complexere echtscheidingen.

Bent u op zoek naar scheidingsbemiddeling in Noordwolde en omgeving? Kijk gerust eens verder op onze website of Kolk Mediation u van dienst kan zijn.

 

/Lees meer over mediation in Noordwolde op onze website