Wat mensen zeggen:

“Eddy, Ik wil je bedanken voor het afhandelen van onze scheiding. Je bracht rust in het hele gebeuren en daar ben ik je dankbaar voor.
Ook hoe je ons mogelijkheden aandroeg en die ook ten uitvoer hebt gebracht, je inzicht in de situatie en onpartijdigheid waren gewoon klasse!”

Ik wil u heel erg bedanken voor de manier waarop u ons heeft geholpen, advies heeft gegeven en daarbij steeds ons beider belang voor ogen heeft gehad. Bedankt voor de bijzonder goede en deskundige bemiddeling.

Ik wil je bedanken voor de manier waarop je ons, mij geholpen hebt bij deze scheiding.
Ik ben je zeer erkentelijk voor de manier waarop jij deze scheiding begeleid hebt. Ik heb ervaren dat je zowel qua inhoud als de manier waarop je met ons gecommuniceerd hebt, je respectvol en betrouwbaar naar ons allebei bent geweest. Mijn verdriet is er niet minder om, maar het voelt heel goed dat ik weet dat we nu de zakelijke dingen op de juiste manier geregeld hebben. Ik zal zeker nog gebruik maken van je aanbod om vragen te stellen, dat is ook erg prettig te weten dat dit kan.

Ook bedankt voor het begeleiden van onze scheiding. We hadden het niet zonder je gekund!

Ik wil je ook nog bedanken voor de bemiddeling en je correct gedrag tijdens je bezoeken aan ons. Inzake de afronding kijk ik hier met een goed gevoel naar terug (voor zover je daarvan in zo’n soort situatie kunt spreken). Ik heb er alle hoop op en vertrouwen in dat wij elk op een acceptabele manier ons pad in het leven kunnen en zullen vervolgen.

Wat ben ik blij dat ik jou heb ingehuurd om mij bij te staan! Je deskundigheid en kalmte heeft mij een volledig vertrouwen in het proces gegeven.
Je liet me in mijn waarde betreffende het “er geen bal van snappen”. Nam het heft over daar waar nodig was , de ritjes naar de advocaat toe, de ruimte om ook nog een traan te laten.
Ik heb alle vertrouwen dat ik krijg waar ik recht op heb, zodat ik verder kan met mijn kinderen.
Jij bedankt mij voor het vertrouwen??
Nee Eddy………………JIJ bedankt!

Hartelijk bedankt voor het zo snel en supergoed regelen van onze scheiding, persoonlijk heb ik het dankzij jouw snelle reacties als zeer goed en geruststellend ervaren”

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je professionele hulp en ondersteuning bij de praktische en financiële zaken in het proces van onze echtscheiding. Het was voor mij tijdens deze heftige en emotionele periode een geruststelling op jou te kunnen vertrouwen. Ik weet dat het voor ons beide netjes is afgehandeld, daar kan ik altijd met een goed gevoel zonder wroeging op terugkijken. Dank je wel daarvoor. Waarschijnlijk is alles nu geregeld, maar als ik nog tegen lastige zaken aanloop, zal ik zeker niet schromen je nogmaals om advies te vragen.

Bedankt voor alles de afgelopen periode. Niet bepaald de makkelijkste periode geweest, maar je hebt enorm geholpen. Bedankt.

Bij deze nogmaals bedankt voor de vlotte en integere afhandeling m.b.t. het tot stand komen van de aanvullende overeenkomst. Hoewel de aanleiding voor het inroepen van jouw hulp uiteraard allesbehalve prettig was, heb ik de sfeer tijdens de overleggen als aangenaam ervaren. Daarnaast waren jouw deskundigheid en heldere uitleg een verademing. Dank daarvoor.

Ik, wij, willen jou enorm bedanken, want zonder jou waren we tegen heel veel zaken aangelopen waar wij het bestaan niet van wisten. Je hebt het fantastisch gedaan en gaan je zeker aanraden bij anderen!

“Beetje late reactie maar bedankt voor je begeleiding. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Goede mix van empathie en zakelijkheid met voldoende humor.”