"Mijn emoties overspoelen me soms,
met alle pijnlijke gevolgen van dien"
Slider

 

Coaching

Mediation, begeleiding bij echtscheiding en stiefplancoaching heeft meestal te maken met meerdere mensen.

Maar soms zie je het als individu even niet meer zitten en lukt het niet er alleen of met behulp van de naaste omgeving uit te komen. U heeft tijdelijke ondersteuning nodig.
Dan kan individuele begeleiding in de vorm van coaching / counseling helpen, met als doel dat u beter met de situatie om kunt gaan en leert effectiever te functioneren.
Net dat duwtje in de rug te krijgen, zodat u het weer zit zitten en verder kunt.

Vaak komen deze problemen voort uit scheidinggerelateerde zaken, als er opeens alleen voor komen te staan, boosheid, angst, verlies, verdriet, je niet geaccepteerd of begrepen te voelen.
Eddy Kolk Mediation kan u helpen uw problemen in het juiste perspectief te zien en samen een plan van aanpak te maken en een manier te vinden om uw probleem op te lossen of een manier te vinden om er mee om te gaan en zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Belangrijk is dat u weer leert om leider over uw eigen leven te worden, zodat u niet langer meer het gevoel hebt dat het leven je overkomt, maar weer vrijer door het leven kunt gaan.

Werkwijze coaching

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Afspraken kunnen zowel overdag als ‘s avonds plaatsvinden, net wat u het beste uitkomt. Ik kom dan bij u langs om kennis te maken en de situatie te bespreken. Alle gesprekken vinden in principe bij u thuis plaats, bij mij of op een locatie waar u zich prettig voelt. Er worden geen reiskosten berekend. In het gratis intakegesprek wordt ook met u besproken wat de kosten van de coaching zullen zijn.

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor maatwerkondersteuning vanuit de Wmo. Dan zijn de kosten voor u beperkt tot een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, die wordt vastgesteld door het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Tijdens het intakegesprek kan ik u dit verder toelichten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Eddy Kolk Mediation is onder andere actief in gemeentes Steenwijkerland, Weststellingwerf, Ooststellingwerf, Meppel, Westerveld, Hoogeveen en Zwolle. Woont u buiten deze kerngemeentes? Geen probleem, ook dan kunt u uiteraard gewoon contact opnemen.